Populair: Happen, stappen, varen?

Deze week een blog over een populair uitje: happen, stappen, varen.
Hoe leuk is een uitje waarbij je iedereen van het gezelschap krijgt te spreken in een andere setting? Allereerst start het uitje met een heerlijk voorgerecht, dit kan een keuze zijn of een proeverij aan heerlijkheden. De rederij voor de vaartocht is vaak op loopafstand, op eigen gelegenheid wandelt u hier naartoe voor een heerlijke vaartocht van een uur.

Vervolgens wordt u verwacht voor het hoofdgerecht, bij een ander restaurant, een andere setting en daardoor andere gespreksstof met diegenen die dan bij u in de buurt zitten. Bij het hoofdgerecht kiest u uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Als iedereen uitgegeten en gekletst is, wordt u opgehaald door een ervaren en enthousiaste stadsgids. Deze laat de leukste plekjes zien en vertelt daarbij de leukste weetjes.

Het uitje wordt afgesloten met een heerlijk dessert, wederom in een ander restaurant. Bij het arrangement zijn 4 drankjes inbegrepen, zodat u hier achteraf geen rekening mee hoeft te houden.
Kortom: een gevarieerd uitje waarbij u in verschillende samenstellingen uw collega’s, kennissen en/of vrienden kunt spreken. Daarbij wordt dit uitje in de meeste steden die wij in ons assortiment hebben aangeboden. In de wintertijd wordt de vaartocht wel eens vervangen door 2 korte stadswandelingen, maar de 3 gangen zullen altijd in verschillende restaurant geschieden. Een toegankelijk uitje dat bij iedereen in de smaak zal vallen!

 

No Comments Yet

Leave a Reply