Schilderworkshop Delft

Deze workshop schilderen is geinspireerd door de bekende Amerikaanse landschapschilder Bob Ross. Bob Ross verwierf wereld faam in de jaren 80 en 90 met zijn schilderprogramma Joy of Life. Hierin tovert hij in een klein half uur een meesterwerkje op het doek. In Delft bieden wij deze workshop aan onder de begeleiding van een erkend Bob Ross-schilder. Na een warm ontvangst in het centrum van Delft met koffie en gebak, neemt de kunstenaar u mee voor deze bijzondere workshop.

Deze artistieke dag wordt afgesloten met een driegangendiner in het historisch centrum van Delft, waarbij u van gedachten kunt wisselen met al die andere kunstenaars uit uw gezelschap. Deze workshop is geschikt voor personen van 15 tot 60 personen. Grotere groepen is mogelijk in overleg.

Voor meer leuke bedrijfsuitjes in Delf, ga naar www.bedrijfsuitjedelft.nl

Voor meer informatie, ga naar http://www.stadsarrangement.nl/bedrijfsuitjes/alle-uitjes/schilderen-als-bob-ross/schilderen-als-bob-ross-in-delft.aspx

No Comments Yet

Leave a Reply