Moordspel in Alkmaar

Heeft u zin in een spannend bedrijfsuitje in Alkmaar? Dan is het Moordspel echt iets voor u. Er is een moord gepleegd in Alkmaar, maar wie heeft het gedaan? Aan u de taak om dit mysterie moet zien op te lossen.

Uw dag begint in hartje stad, waar u gastvrij wordt ontvangen met 2 koffie en gebak of een hapje en een drankje. Vervolgens gaat u aan tafel voor het moorddiner … Tijdens dit diner maakt u kennis met de meest uiteenlopende personages. Zo zijn daar Hassan, de ober, de inspecteur, maar ook getuigen van de moord. Door het stellen van vragen komt u steeds dichter bij de oplossing. Ook krijgt u een aantal raadsels en puzzels voorgelegd, die op de juiste manier geïnterpreteerd een aanwijziging opleveren. Wie is de dader? Gedurende het moordspel geniet u samen van een heerlijk diner in het centrum van Alkmaar. Bij dit driegangen diner heeft u per gang de keuze uit meerdere gerechten. Durft u het mysterie aan?

Meer informatie of direct boeken, ga naar: http://www.stadsarrangement.nl/bedrijfsuitjes/alle-uitjes/moordspel/moordspel-in-alkmaar.aspx

No Comments Yet

Leave a Reply