Den Bosch… stad van het bier

Den Bosch is een stad van gezelligheid en speciaal daarvoor heeft Stadarrangement dit unieke arrangement. U wordt ontvangen met koffie met wat lekkers en daarna start de workshop bier maken. Alle aspecten komen naar voren en u krijgt veel informatie over het proces. Hierbij hoort natuurlijk ook het proeven van verschillen. Gaat u voor een fruitige rosebiertje of pittig gemberbier? U krijgt uiteindelijk het recept mee zodat u het thuis nog eens dunnetjes kan overdoen. Ter afsluiting volgt een uitgebreid diner om de dag succesvol af te ronden.

Groepsgrootte: 10 – 50 personen (meer personen in overleg mogelijk) Prijs: € 72 per persoon Inclusief: – Koffie met iets lekkers
– Workshop bier maken, inclusief kleine proeverij en recept
– Bierproeven en rondleiding stadsbrouwerij, inclusief 4 biertjes
– Tapasdiner of driegangen diner

Om dit arrangement te reserveren bel naar 085-2733790 of ga naar http://www.stadsarrangement.nl/bedrijfsuitjes/alle-uitjes/bier-workshop/den-bosch-stad-van-het-bier.aspx

No Comments Yet

Leave a Reply